Speelgoed

* Speeltjes:
In dierenwinkels zijn er veel verschillende soorten speelgoed voor uw hond te vinden.
Je kan best geen speelgoed geven dat snel stuk kan gaan (zoals een bal) of dat ingeslikt kan worden. Hier een paar voorbeelden van leuke speeltjes voor uw hond.

- De activity-bal is een bal waar voer ingestoken kan worden zodat wanneer de hond ermee gaat rollen er soms een brokje uitvalt, wat de hond dan kan opeten. Dit is een zeer leuk speeltje.

- Een flostouw is leuk om weg te gooien en dan de hond terug te laten brengen. Je kan er aan trekken terwijl de hond het vast heef en het is stevig. De meeste honden vinden dit een leuk speeltje.

- Tennisballen zijn er dan ook nog steeds, zeer leuk voor op het land maar ook voor in het water.

Wanneer je in de dierenwinkel eens goed rondkijkt zal je merken dat er nog vele andere speeltjes zijn voor je hond.

* Kauwen:
- Honden zijn tevens dol op (stukjes van) "hoeven".

- Een kauwbot, hier kan een hond uren zoet mee zijn. het is goed voor de tanden. Je kan het ook gebruiken om de hond het te laten apporteren.

- Kluiven zij geschikt voor honden met een allergie, ze zijn gemaakt van rawhide.

* Koekjes / snoepjes:
U wilt uw hond graag iets lekkers geven maar vraagt zich misschien af, wat kan ik hem nu geven waar hij heel blij mee is. Er zijn veel snoepjes die voor mensen bedoeld zijn en niet altijd gezond zijn voor honden, daarom zijn er speciale hondensnoepjes zoals hondenkoekjes, kippenstaafjes(leuk om op te knabbelen), er zijn er nog een hele hoop andere. Deze kan je vinden in de dierenwinkel.